START - HOME

OP
Stort og småt

Aktiviteter

Fasanfester

Slagsangen

Beboere
Ini'tivpris
Fortovet
2. verdenskrig
Fotoalbum
Renoveringer
Links Fasanvej
Kort
Særlige bygninger

Hundelorte

Adresser m.m.

Andet

 

H.C.Andersen

PhotoStory.dk

 

 

Klar til Fasanfesten 14.08.2010

Med en lille smule forsinkelse i forhold til den tidligere udsendte plan, kan vi nu meddele, at arrangementet nu skulle være på skinner. Maden og teltet er bestilt, og der er lagt billet ind på høj sol og god varme, ved meteorologerne i Karup.

Så nu er det op til alle 80 deltagere , at medvirke til, at gøre det til en skæg og fornøjelig dag.

Grundet manglende sponsorater (det kan stadig nås—hint, hint til alle I selvstændige erhvervsdrivende, og andet godtfolk...), har vi været nødt til at hæve, gebyret for deltagelse "noget"... men mon ikke en ekstra indsats på loppemarkedet kan kompensere herfor. Prisen er således endt på 200 kr. pr. voksen, og 50 kr. pr. barn i alderen 7-18 år (inklusive). Budgettet foreligger hos festarrangørerne, og der kan betales kontant til Henrik i nr. 7, på festdagen.

Der er behov for hjælp til en række af aktiviteterne i forbindelse med opstilling og nedtagning af telt m.m., og desuden i løbet af dagen til nogle andre småting.

Nedenstående punkter giver således et overblik over, hvad der (ca.) kommer til at skulle ske, og hvor der er behov for, at alle giver en hånd med.

De vigtigste to ting er: Alle medbringer selv egen drikkelse til hele aftenen... samt en stol at sidde på. Der vil være et par kasser øl og vand som supplement til slutbaren... slatterne står alle for :-)

Til eftermiddagens boldspilsaktiviteter foreslår vi det store kagebord, hvor vi medbringer lidt godt hjemmebag, og en kande kaffe eller te. Da vi også har behov for, at få bagt et par flutes til aftensmaden, har vi vedhæftet en "Kage– eller flutes tilmeldingsseddel", som I bedes udfylde og aflevere senest torsdag den 12. august. (ja, - I skal ikke slippe ALT for nemt :-) :-»

Til underholdning om aftenen er der indtil videre lagt op til en "hus– og deltagerkendingssceance", samt sponsoreret et rockband. Yderligere tiltag på dette område lægges hermed ud til hver enkelt deltager. Måske "nogen" vil fortælle en historie eller to, reklamere lidt for vores hjemmeside, eller andet...?

Vi mangler desuden lidt telt-pynt. Hvis I ligger inde med havelamper, eller andet hyggeligt havefestgrej, så mød op med dette fredag, når vi stiller teltet op i haven i nummer 10 (kl. "efter aftensmaden"), hos Eva og David,

Se mere nedenfor:

 

 

Copyright © 2010     www.fasanvej-odense.dk         Lars Bjørnsten Fasanvej 14 5230 Odense M.